Телефон за въпроси и поръчки:
0886 998893

За нас

Основателят на нашата фирма „Дейв 99“ ЕООД започва своята дейност още през 1994г. с производство и ремонт на професионални кафе машини и кафемелачки. През 1999г. фирмата разширява своята дейност, като стартира дистрибуцията на пакетирано и насипно кафе, а през 2002г. година започва и работа с вендинг кафе автомати, като днес произвежда и нови тунинг врати за тях.
Нашата основна дейност е разносната търговия на кафе и консумативи, както и обслужване и оборудване на кафенета, магазини, ресторанти, офиси и вендинг автомати.

Работим с различни видове световно известни марки кафе, чай, шоколад, и всякакви консумативи (сметана, захар, бъркалки, чаши) за кафе и вендинг автомати. Цялата гама от продуктите може да намерите тук.

 Фирмата разполага със собствен сервиз, в който се извършват цялостни ремонти на професионални кафемашини, роботи и вендинг кафеавтомати.

Нашата цел е развитието в дистрибуцията на кафе, и се гордеем с нашия дългогодишен опит. За нас клиентът и изграждането на дълготрайни приятелски взаимоотношения са най-важни.

Сравнение на продукти